Events på Comwell Holte

På Comwell Holte holder vi løbende forskellige spændende events og temaaftener.

Se vores Eventprogram for hele 2018 på denne pdf side

 

Kommende events:

 

Vildtaften

Fredag den 26. oktober kl. 18.30. 

Nyd en udsøgt 5-retters menu inkl. vinmenu med 5 udvalgte vine i vores hyggelige Restaurant Brasseriet for kr. 695,- pr person.

Se menuen her.

Bestil bord på tlf. 4547 7400 eller e-mail: hotel.holte@comwell.dk


Skaldyrsaften

Fredag den 9. november kl. 18.30.

Stor, spændende fiske- og skaldyrsbuffet med mange specialiteter og lækre desserter til kr. 595,- pr. person. Du kan tilkøbe velkomstdrink og vine ad libitum til maden for kr. 350,- pr. person.

Bestil bord på tlf. 4547 7400 eller e-mail: hotel.holte@comwell.dk

Overnatning i standard dobbeltværelse inkl. stor morgenbuddet med økologiske og lokale specialiteter kan bookes til en særpris i forbindelse med arrangementet til kr. 400,- pr. person.


Mortensaften

Lørdag den 10. november kl. 18.30

Traditionen tro byder vi indenfor i varmen til en lækker 3-retters menu inkl. årets Mortens and til kr. 350,- pr. person. 

Bestil bord på tlf. 4547 7400 eller e-mail: hotel.holte@comwell.dk

Se menuen her.

Overnatning i standard dobbeltværelse inkl. stor morgenbuddet med økologiske og lokale specialiteter kan bookes til en særpris i forbindelse med arrangementet til kr. 400,- pr. person.


Om Restaurant Brasseriet

I det moderne og afslappede brasserie venter der dig en anderledes og spændende madoplevelse med fokus på nytænkning og kvalitet.

Her kan du følge med i kokkenes forberedelser i det store åbne køkken, hvor al mad bliver tilberedt fra bunden. Du kan dufte og fornemme, hvordan der kræses for råvarerne og måltidet som helhed. Det giver mad, der både vækker og glæder sanserne.

Kombineret med den smukke beliggenhed ved Vaserne og Rude skov - har du tillige udsigt til smuk natur både fra restauranten og den store, dejlige terrasse.

Vil du overnatte?
Det er muligt at tilkøbe en overnatning til alle vores events. Book her eller på telefonen.

Ring til os på Comwell Holte og bestil bord på tlf. 4547 7400

Vi glæder os til at forkæle dine smagsløg.