Bryllupsfest og bryllupsreception i Nordsjælland

Hold jeres bryllupfest i skønne omgivelser på Comwell Holte - ikke langt fra København.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Comwell Holte, hvor vi vil gøre jeres bryllupsfest helt specielt!

Hos os kan I være sikre på, at I og jeres gæster vil få en unik gastronomisk oplevelse og at jeres store dag vil blive en uforglemmelige oplevelse! Det eneste I skal gøre er at slappe af og nyde jeres fest, så står vi for alt det praktiske.
 

Vi har 3 festlokaler- perfekte til en bryllupsfest om det skal være stort eller småt

-hvor der er mulighed for at skabe netop den stemning I måtte ønske.  Vores lokaler er meget forskellige, så der er noget for en hver smag – en ting er dog fælles, alle lokaler kan dækkes op som I ønsker og har udgang til dejlige terrasser eller grønne områder. Hvad enten I skal holde et vinter- eller sommerbryllup, har vi de ideelle forhold.

Hvis vejret tillader, anbefaler vi at I starter festen med en forfriskende velkomstdrink på en af vores store terrasser med udsigt til skønne naturområder.
 

Vi foreslår at I nyder en skøn 3 eller 4-retters middag til jeres bryllupsfest

-der forberedes af vores køkkenchef Niels Knudsen og hans team så kvalitet og smag er med garanti i højsæde. 

I kan fortsætte festen med jukeboks eller liveband i festlokalet eller tage festen ned i vores hyggelige bar "Down under". Valget er jeres og festen kan fortsætte så langt tid I lyser.

Bryllupsfest og overnatning

Ønsker I at I og jeres gæster skal overnatte, er dette også en mulighed. Vi har 102 skønne værelser, og tilbyder jer at fortsætte festen dagen efter med stor morgenbuffet og gaveåbning.

 

Send os en forespørgsel med jeres ønsker for jeres bryllupsfest

-så kontakter vi dig for yderligere oplysninger og giver et uforpligtende tilbud. Du er også altid velkommen til at kontakte os for en rundvisning af hotellet på selskab.holte@comwell.dk eller på 4547 7400.

Vi glæder os til at byde jer og jeres gæster indenfor!

 

 
Se vores bryllupsmenu her