Værd at vide om hotellet i Holte

Værd at vide

Hvornår kan vi ankomme

Check ind er fra kl. 15.00 og check ud senest kl. 11.00 alle ugens dage. 
 

Tidlig check ind eller sen check ud

Ønsker I at checke ind før kl. 15.00 koster dette dkk 100,- pr. time, såfremt det er muligt. Dette skal reserveres forud. Sen check ud kan aftales mod dkk 100,- pr. ekstra påbegyndt time, såfremt vi ikke er fuldt booket. Giv venligst besked i Receptionen dagen før.

Rygning

Comwell Holte er et røgfrit hotel. Dette inkluderer også udendørsarealet omkring hovedindgangen til hotellet. Det er tilladt at ryge på vores terrasser. Ved rygning på værelset vil der blive pålagt et gebyr på kr. 2500,-


Morgenbuffet

Morgenbuffet er inkl. i alle ophold. Mandag-fredag serverer vi morgenbuffet kl. 07.00-09.30 og lørdag, søndag og helligdage kl. 07.30-10.30. Morgenmad på værelset kan forudbestilles senest dagen før inden kl. 18.00. 
Hvis du afrejser før kl. 07.00, er det muligt at bestille morgenmad 'To Go'. Dette er uden beregning og skal bestilles i Receptionen senest kl. 21.00 aftenen før.

Grab & Go

Bestil din frokost 'To Go'. Den indeholder en sandwich med lækkert fyld, lidt sødt og frugt. Pris pr. person kr. 65. (Bestilles i Receptionen senest 2 timer før).

Det er også muligt at bestille morgenmad 'To Go', hvis du afrejser før kl. 07.00. Dette er uden beregning og skal bestilles i Receptionen senest kl. 21.00 aftenen før.
 

Restaurant

Køkkenet er åbent fra kl. 12.00 til kl. 21.30. Retter fra café kortet serveres i hele åbningstiden, og fra kl. 18.00 kan der bestilles aften menu. Bordbestilling til middag er en god ide. Bemærk venligst, at der tages forbehold for udsolgte a la carte borde til middag. Menuerne der er inkluderet i opholdene er fastsat og varierer dagligt. Menuerne kan ikke flyttes til andre dage. Vi tilpasser gerne menuen for allergi og vegetar.


Lobbybaren 

Her kan du købe drinks, kaffe, øl og vand i løbet af dagen frem til kl. 22.30. 
 

Receptionen

Receptionen er bemandet døgnet rundt. Her er det er muligt at købe snacks, slik og drikkevarer.

Allergi

Meddel altid om allergier forud for opholdet.


Opredning på værelset

Der kan maksimalt være 1 opredning pr. værelse.
En ekstra opredning til voksne koster havdelen af prisen for et dobbeltværelse. Børn (3-11 år) er til ½ pris af voksne. Babyseng op til 3 år kr. 125,-.
Meddel altid ønske om opredning før ankomst. Bemærk, at ved 3 personer på værelset, skal den ene sove på en opredningsseng. 

Hund på værelset

Det er tilladt med 1 "stille" og renlig hund på værelset, såfremt det meddeles forud for opholdet. Merpris er kr. 250 pr. nat.

Parkering

Der er gratis privat parkering. Reservation er ikke nødvendig. 

Internet

Vi tilbyder gratis adgang til TDC Hotspot på hele hotellet. 
 

Shopping

Nærmeste shopping er i Holte Midtpunkt ca. 2 km og Birkerød Hovedgade ca. 3 km. 
Hvis du ønsker et lidt større udbud af forretninger samt udvidede åbningstider, findes dette i Magasin i Lyngby samt Lyngby Storcenter ca. 8 km herfra.

Kreditkort

Du kan bruge alle gængse kreditkort. Der tillægges et gebyr på kreditkort.


Gavekort

Du kan bestille dit ophold online og afregne med gavekort ved check ud. Kreditkort ved onlinebooking er kun en garanti for ankomst. Bemærk, vi modtager ikke gavekort fra andre Comwell hoteller.


Comwell Club

Du optjener automatisk 5% af det samlede beløb på din slutregning. Alle optjente point kan bruges som betaling under dit næste ophold. Tilmeld dig i dag på www.comwellclub.dk. Brug herefter altid den samme e-mail til bestilling, og oplys at du er Club medlem. Det er gratis og uforpligtende.
 

Andre spørgsmål

Kontakt venligst hotellet på telefon +45 4547 7400