Walk your punchline

Som en del af konceptet Motiverende Møder tilbyder vi helt unikt på Comwell Holte "Walk your punchline".  


Vi arbejder ud fra det faktum, at indlæring forbedres, når viden kobles med aktivitet og frisk luft. I området omkring Comwell Holte har vi derfor placeret en række spændende QR poster, som udfordrer deltagerne. (Gummistøvler og paraply kan lånes ved dårligt vejr)

Walk your punchline er inddelt i tre kategorier:

Standard Walk
I mindre hold følges I - ud og rundt - til de forskellige QR poster, hvor I møder 6 forskellige poster, med universelle spørgsmål vedrørende mødeafholdelse og organisation. Som en del af jeres ophold på Comwell Holte er dette forløb gratis.

Customized walk
Med dette forløb skræddersyr vi spørgsmål og set-up til jeres mødeagenda. Udover at være et energigivende input til jeres mødedag, skaber forløbet øget deltagerinvolvering og ejerskab til netop jeres emne. 

Customized walk med CoastZone instruktør
Hvis I opholder jer på hotellet over 2 dage kan det ske, at der opstår spørgsmål på dag 1, som I gerne vil have mødedeltagernes input og tanker omkring. Vi sammensætter bane, spørgsmål og poster, så I f.eks. kan starte dag 2 med et udbytterigt og involverende forløb sammen med en CoastZone instruktør.


Kontakt for yderligere info eller inspiration: 

Comwell Holte
Tlf: 4547 7443

CoastZone
Tlf: 70770077

Bliv inspireret til at bruge "Walk your punchline" - video med udtalelse fra Charlotte Cordua - Client Manager, Mannaz: