Firmafester i Nordsjælland, Holte i hyggelige omgivelser med naturen lige uden for døren

Skal du holde fest?

Din forespørgsel er ganske uforpligtende.

Vælg hotel at forespørge på

Lad os tage hånd om firmafesten – så I kan slappe af!

Skal I holde fest i virksomheden - lad os stå for alt det praktiske

- kan Comwell Holte tilbyde de perfekte rammer. I det smukke naturområde er der rig mulighed for adspredelse både før og efter festmiddagen.

 
Når vejret tillader det, kan vores store terrasser f.eks. benyttes til velkomstdrinken, grillarrangement samt efterfølgende kaffe. Mangler I noget, siger I naturligvis bare til. Vores medarbejdere sætter en ære i at opfylde vores gæsters ønsker.
 

Vi vil kort sagt gøre alt for, at jeres firmafest med kollegaerne bliver en uforglemmelig oplevelse.

 
Udover vores lækre mad og dejlige lokaler har vi gode kontakter til DJ, bands, jukeboksudlejning samt leverandører af temafester og oppyntning.
 
I er velkomne til at komme op til et uforpligtende møde og en rundvisning, så I kan se vores lækre faciliteter. Send os en forespørgsel via linket øverst eller kontakt vores restaurant på mail selskab.holte@comwell.dk
 

Mad i særklasse til jeres fest med kollegaerne på Comwell Holte

Hos Comwell Holte holder vi på, at gode råvarer både kan smages og fornemmes. 
Vores køkkenchef er en ildsjæl, der holder fast i gamle traditioner for god kogekunst tilsat forfriskende strejf af nutidens tendenser. Derfor bliver al vores mad tilberedt fra grunden - lige fra friskbagt brød til den varmrøgede ørred. Det giver mad, der vækker og glæder sanserne.
 
Se vores selskabsmenu her