Værd at vide om hotellet i Holte

Værd at vide

Hvornår kan vi ankomme

Check ind er fra kl. 14.00, og check ud senest kl. 10.00. (søndag dog kl. 11.00)

Rygning

Rygning er ikke tilladt på de indendørs områder på Comwell Holte. Det er tilladt at ryge på vores terrasser. Ved rygning på værelset vil der blive pålagt et gebyr på kr. 1000,-


Morgenmad

Mandag til fredag fra kl. 07.00 - 09.30
Lørdag, søndag og helligdage fra kl. 07.30 - 10.00


Restaurant

Bordbestilling til middag er en god ide. Bemærk venligst, at der tages forbehold for udsolgte a la carte borde til middag. Menuerne der er inkluderet i opholdene er fastsat og varierer dagligt. Menuerne kan ikke flyttes til andre dage. Vi tilpasser gerne menuen for allergi og vegetar.


Allergi

Meddel altid om allergier forud for opholdet.


Opredning og babyseng

Børn (3-11 år) ½ pris af voksne. Babyseng kr. 125,-, pr nat. Opredninger skal forudbestilles.


Hunde på værelset

Det er tilladt med "stille" og renlige hunde på værelset, såfremt det meddeles forud for opholdet. Merpris kr. 150 pr. nat. Hund på værelset skal forudbestilles.


Parkering

Parkering er gratis


Internet

”Der er adgang til TDCs trådløse hotspot på hele hotellet. 


Kreditkort

Du kan bruge alle gængse kreditkort. Der tillægges et gebyr på kreditkort.


Gavekort

Du kan bestille dit ophold online og afregne med gavekort ved check ud. Kreditkort ved onlinebooking er kun en garanti for ankomst. Bemærk, vi modtager ikke gavekort fra andre Comwell hoteller.


Comwell Club

Du optjener automatisk 5% af det samlede beløb på din slutregning. Alle optjente point kan bruges som betaling under dit næste ophold. Tilmeld dig i dag på www.comwellclub.dk. Brug herefter altid den samme e-mail til bestilling, og oplys at du er Club medlem. Det er gratis og uforpligtende.